27. December 2017

Fastvagt

Vi tilbyder alt inden for Fastvagt, du som kunde kan have behov for. Vi uddanner vores personale løbende inden for faget, så du er sikret bedst muligt.

Psykiatrien og opholdssteder - Vi tilbyder vagter der er uddannet inden for håndtering af psykisk syge og udvidet konflikthåndtering. Om det er mandsopdækning eller hele afdelinger, har vi personale og patienters sikkerhed som prioritet.

Byggeplads – Svind, tyveri, hærværk, mange ting kan skabe unødvendig forsinkelse og irritation. Med en fastvagt på byggepladsen kan vi evt. tilbyde adgangskontrol med tjek af personale/materiale indlevering, overvågning af vand/dieselpumper samt livsnødvendig hjælp i tilfælde af ulykker og brand.

Portner – Vi foretager ind og udgangskontrol samt udstedelse af adgangskort, overvågning af kamerasystemer, tilsyn af område/bygninger og serviceopgaver skræddersyet efter jeres behov.

Nattevagt – Behovet for opsyn af bygninger, maskiner og personales sikkerhed om natten er med til og fjerne svind, tyveri og hærværk samt tryghed og vished om at alt er som man forlod det. Her kan vi også tilbyde at kombinere serviceopgaver med i som kan give besparelser på andre forhold, som f.eks. lettere rengøring/oprydning og Ad Hoc opgaver.

Havnefaciliteter – Ønskes kontrol og overvågning af trafikken ind og ud samt området under opsyn, har vi ekspertviden inden for det Maritime Worldwide samt ISPS og kan i samarbejde med ansvarshavende finde den optimale løsning. Vi kan også være behjælpelig med andre opgaver som f.eks. trodser i forbindelse med indgang og udgang i havn.

Ad Hoc opgaver – Vi er altid klar til med kort varsel og modtage opgaver af mindre og større form. Om der er tale om akut behov for en fastvagt til opsyn af værdifuld last/forsendelser, personbeskyttelse, bevogtning af sceneudstyr, flytning af patienter/beboer, så kontakt os på tlf. 225 225 70