27. December 2017

Service vagt

Når Service & Vagt kombineres, vores service vagter yder både sikkerhed og varetager almindelige opgaver løbende. Vi spænder bredt inden for området og er åbne for nye forslag.

Butiksvagt/Centervagt – Forebyggende i forhold til butikstyveri, svind og uro. En uniformeret vagt med synlig tilstedeværelse skaber tryghed for dine kunder og dit personale, vi foreslår samtidig at tage os af serviceopgaver skræddersyet efter jeres behov.

Vagt i gågaden – At dele en service vagt som butikker i forening/gruppe er der fordele i, tryghed skabes i forbindelse med synlig uniformeret vagt der er til stede i blandt kunder såvel som butikkers ansatte. Som også via vores tilkaldesystem kun er et tryk væk hvis behovet for hjælp skulle opstå i den enkelte butik, vores service vagt er gerne behjælpelig med mindre opgaver som f.eks. indtagning af stativer og salgsborde.

Receptionsvagt – Vi håndterer modtagelsen af besøgende, telefonopkald, postomdeling, udlevering af nøgler til håndværkere og meget mere. Vi holder opsyn med bygninger og område, pludseligt opstået brand/evakuering bliver håndteret efter korrekt procedure.

Personale/Udgangskontrol – Efter aftale eller på vilkårlige dage på ugen kan vores butikskontrollanter møde op ved arbejdsophør, dette er en effektiv måde og komme svind til livs på.

Vagt som ledsager – Vi stiller med sikkerhed, tryghed og erfaring. Det kan evt. være opbakning af personale under udgang fra bosted eller et møde i retten der kan være ubehageligt at skulle gennemgå alene. Oftest foregår dette i civilt tøj men uniform kan også bæres hvis dette besluttes i fællesskab.

Ad Hoc opgaver – Vi er altid klar til med kort varsel og modtage opgaver af mindre og større form. Om der er tale om akut behov for en service vagt til din forretning/firma, personbeskyttelse, overvågning/flytning af værdier, så kontakt os på Tlf. 225 225 70